10 de març 2014

CONCENTRACIÓ AL CONSELL ESCOLAR DEL DISTRICTE

CONCENTRACIÓ AL CONSELL ESCOLAR DEL DISTRICTE DIMECRES 12/02/2014 17:50H
PL. BONSUCCES 3



A la progressiva reducció de recursos humans i econòmics dels últims anys, s'afegeix l' augment de ràtio a 30 alumnes anunciat als centres de Ciutat Vella a Barcelona.

La comunitat educativa de l'INS Miquel Tarradell vol manifestar la seva indignació davant la que considerem la darrera mostra de menyspreu i insensibilitat de l' Administració envers la nostra feina, els alumnes i les seves famílies.

El nostre alumnat mostra dia a dia una capacitat increïble per aprendre, per viure, un enorme potencial humà i d'aprenentatge, però també uns condicionants que obstaculitzen cada vegada més el seu camí. Hem de declarar que ja ara ens trobem al límit de la nostra capacitat de poder donar resposta a les seves necessitats educatives.

En conseqüència, demanem a l'Administració educativa que es comprometi per escrit i oficialment a no fer efectiu aquest augment de la ràtio a centres com el nostre de tan alta complexitat (amb la diversitat que implica un alumnat amb més del 90% d'origen estranger, un altíssim percentatge del qual pateix dificultats socioeconòmiques afegides) La ràtio actual ja és una xifra prou elevada i difícil de gestionar per garantir la igualtat d'oportunitats i la convivència.

Esperem que la nostra demanda sigui atesa al més aviat possible.



Consell Escolar de l'INS Miquel Tarradell.


 6 març 2014


1 comentari:

  1. El Consell Escolar del Districte de Ciutat Vella s'ha manifestat en en contra de l'augment de ràtio anunciat als centres de Secundària de Ciutat Vella.

    El Consell Escolar del Districte de Ciutat Vella es va reunir ahir, 12 març.
    El Consell Escolar de l'INS Miquel Tarradell ha presentat un escrit adreçat al Departament d'Ensenyament protestant contra l'augment de ràtio anunciat fa dues setmanes als centres de secundària del districte.
    El Consell Escolar del Districte de Ciutat Vella ha acordat presentar al Departament d'Ensenyament aquest escrit:


    A l'atenció del Departament d'Ensenyament


    A la progressiva reducció de recursos humans i econòmics dels últims anys, s'afegeix l'augment de ràtio a 30 alumnes anunciat als centres de Ciutat Vella a Barcelona.


    El Consell Escolar del Districte de Ciutat Vella vol manifestar la seva indignació davant la que considerem la darrera mostra de menyspreu i insensibilitat de l'Administració envers la feina del professorat, i envers l’alumnat i les seves famílies.


    Els i les nostres alumnes mostren dia a dia una capacitat increïble per aprendre, per viure, un enorme potencial humà i d'aprenentatge, però també uns condicionants que obstaculitzen cada vegada més el seu camí. Hem de declarar que ja ara els centres es troben al límit de la seva capacitat de poder donar resposta a les seves necessitats educatives.


    En conseqüència, demanem al Departament d'Ensenyament que es comprometi per escrit i oficialment a no fer efectiu aquest augment de la ràtio als centres del Districte de tan alta complexitat (amb la diversitat que implica un alumnat amb més del 90% d'origen estranger, un altíssim percentatge del qual pateix dificultats socioeconòmiques afegides). La ràtio actual ja és una xifra prou elevada i difícil de gestionar per garantir la igualtat d'oportunitats i la convivència.


    Esperem que la nostra demanda sigui atesa al més aviat possible.


    Consell Escolar de Districte de Ciutat Vella

    12 març 2014

    Els directors de tots els centres públics de secundària de Ciutat Vella també s'hi han adherit

    ResponElimina

Cerca per paraules o etiquetes els continguts publicats o enllaçats des d'aquest blog